Distribucija

Za Salone

Jednostavno rečeno, nikada nije bilo bolje vreme da i Vi ponudite klijentima potamnjivanje sprejom u Vašem salonu.

Od momenta kada smo u našu ponudu uvrstili kvalitetan i moderan aparat, koji je pritom veoma jednostavan za korišćenje i pristupačan po ceni, broj salona koji su pozitivno reagovali i pridružili se pružanju brzog i bezbednog načina potamnjivanja se drastično uvećao. Naši aparati se koriste širom Srbije, ali i regiona, s obzirom da smo distributeri za Crnu Goru, Bosnu, Kosovo, Rumuniju, Bugarsku i Makedoniju.

Potamnjivanje sprejom donosi brojne prednosti Vašem biznisu i Vašim klijentima. Bitno je da Vi dobijate nov izvor prihoda, sa veoma niskom početnom investicijom. Sa druge strane, Vi nudite brzu (jedan tretman traje do 10 minuta, a dobija se savršen ten koji traje 7 dana), bezbednu (svi smo svesni štetnih efekata koji nastaju nakon tretmana u solarijumu) i modernu uslugu za postojeće klijente, sa mogućnošću privlačenja novih klijenata u Vaš salon.

Dve najznačajnije promene u poslednjih 10 godina su veliki napredak u kvalitetu aparata i prihvatljivija cena. Raniji modeli zapravo nisu bili namenjeni potamnjivanju ljudskog tela, za razliku od našeg aparata, koji je posebno napravljen i dizajniran za upotrebu u salonima. Ne samo da su prethodni aparati bili neadekvatni i neefikasni, već su koštali preko hiljada evra (neki i dalje toliko koštaju), što je imalo za posledicu da usluga potamnjivanja bude nedostupna većini salona, a samim tim i velikom broju klijenata. Naš cilj je da potamnjivanje sprejom bude prisutno u svakom salonu i pristupačno svima.

Sada Vam nudimo najnapredniji aparat po najnižoj mogućoj ceni.


setoglas


Ovaj aparat je moćan i jednostavan, sa novom turbinom koja smanjuje potrošnju energije i buku. Takođe, aparat je kompaktan, lagan i zauzima minimalni prostor, što znači da možete da ga postavite, premestite ili spakujete za par minuta. Aparat je izgrađen od najfinijih materijala i koristi najkvalitetnije komponente, što garantuje da će Vas služiti dugi niz godina bez problema. Od nas dobijate 3 godine garancije na svaki kupljeni aparat. Sa moćnim motorom koji ne pravi buku, ovaj model je idealan za upotrebu u salonu.

Jedna od najvažnijih stvari je da ova mašina dolazi sa najboljim i najsavremenijim aplikatorom koji je lak za rukovanje i kreiran isključivo za potamnjivanje. Ovaj aplikator ne zahteva nikakvo posebno čišćenje ili održavanje. Ne samo da je aplikator lakši za korišćenje, već je i njegova efikasnost znatno veća, što znači da Vi dobijate od 30% do 60% veću efikasnost u odnosu na starije i mnogo skuplje aparate za potamnjivanje.

Jednako važan aspekat ove fantastične ponude je sveobuhvatna obuka, kao i sertifikat koji dokazuje Vašu stručnost u potamnjivanju sprejom. Obuku će Vam održati daleko najbolji poznavaoci potamnjivanja na ovim prostorima, profesionalci sa preko deset godina iskustva, koji će Vas naučiti svemu što je potrebno kako biste postali kvalifikovani i sposobni da radite sami. Kompletna obuka i sva praktična iskustva koja ćete dobiti, sama po sebi vrede uloženog novca koji ćete izdvojiti za kupovinu aparata.

Posebne funkcije ovog modela:

Elektronski Displej – Lako se čita i kontroliše
Promenljiva Brzina – Ima 3 brzine: visoka, srednja i niska.
Toplotna Funkcija – Postoji toplotna funkcija da pomogne u sušenju i udobnosti klijenta.
Filter koji se skida i pere – Zaustavlja prljavštinu da ne uđe u aparat.
Automatsko isključivanje – Da sprečite pregrevanje motora.
Deluks Sprej Aplikator – Svi metalni delovi su eliminisani sa aplikatora, jer rastvor reaguje u dodiru sa metalom. Nažalost, na tržištu se još uvek mogu naći zastareli i preskupi modeli aparata, koji su sačinjeni od metalnih delova i koji troše 50% više tečnosti u toku jednog tretmana! Takođe, naš Deluks Sprej Aplikator ima točkić za podešavanje koji omogućava brzu i preciznu promenu količine spreja. Specijalno dizajnirane zaptivke sprečavaju curenje, što se često dešavalo sa slabijim i starijim aplikatorom.

Pored toga, Kwiktan daje gratis tri boce po 200ml rastvora pri svakoj kupovini našeg aparata za potamnjivanje. Dakle, ne samo da ćemo Vam ponuditi najbolji aparat na tržištu, po garantavano najnižoj ceni, nego ćemo Vam na poklon dati i tečnost, čija je maloprodajna cena 6.600,00 dinara. Na ovaj način Vam omogućavamo da počnete zarađivati odmah i kroz tretmane potamnjivanja vratite više od pola uloženog novca.

Promo cena kompletnog seta je 52.000 rsd.boce

Cena boce sa 500ml preparata je 5.000 rsd, ili 2 x 500ml za 9.500 rsd.

sertifikat

Sertifikat koji dokazuje Vašu stručnost u potamnjivanju sprejom.

coconutvrh