Portfolio

Poverenje nam ukazuje veliki broj estradnih zvezda, modnih časopisa, profesionalnih fotografa i renomiranih šminkera

Osim što brinemo o tenu estradnih zvezda, sarađujemo i sa vrhunskim šminkerima, frizerima i fotografima na snimanjima TV reklama, spotova, kao i na naslovnim stranama velikih časopisa i revijama renomiranih srpskih brendova. Profesionalna usluga je ono što nas izdvaja.

Galerija naših klijenata

slika1 slika2 slika3 slika4 slika5 slika6
Potamnjivanje za takmičenja

Bilo da se takmičete u bodibildingu, bodifitnesu ili čak plesnim takmičenjima, ključno je da imate besprekoran tamni ten da bi imali prednost kada ste na bini.

Sa našim specijalno formulisanim tamnim rastvorom za potamnjivanje, Kwiktan može da Vam pomogne da razvijete ten koji je potreban za Vaše predstojeće takmičenja ili slikanje. Potamnjivanje Vam je dostupno na dva načina, ili koristeći erbraš aparat ili pomoću rukavice.

Kao najbolja i najiskusna kompanije za potomnjivanje naš posao je da razvijete besprekoran tamni ten bez brige i da vaše tretman bude prijatan i udoban. Više nema razloga za stres u vezi sa ovim delom priprema za takmičenje. Kao što vidite na fotografijama koje smo postavili, Kwiktan je pomogao nekim od naših najvećih imena u Srbiji da postignu uspeh u takmičenjima i fotografisanju.

coconutvrh