O nama

Naš cilj je da Vam ponudimo najkvalitetniji i najbezbedniji proizvod za samopotamnjivanje na tržištu.

Nakon decenije iskustva u potamnjivanju Airbrush aparatom u Srbiji, mi u Kwiktan-u jasno razumemo šta klijenti žele od svog preparata i tretmana za potamnjivanje. Bogato iskustvo nam je dalo samopouzdanje da posle distribucije nekih od najpoznatijih svetskih brendova da sada pružimo naš sopstveni asortiman preparata za potamnjivanje. Ovaj asortiman preparata je napravljen specijalno za Vas u Velikoj Britaniji kod jednog od vodećih svetskih proizvođača, u kompaniji sa preko 25 godina iskustva u razvoju i proizvodnji zdravstvenih i kozmetičkih proizvoda. Sa deset godina iskustva i kao prvi distributeri preparata za potamnjivanje airbrush metodom na našem tržištu naš glavni cilj je uvek bio da klijentima omogućimo najbolji ten koristeći najkvalitetnije preparate za airbrush. Kod nas ćete dobiti profesionalnu uslugu i ujednačenu boju bez fleka koja se skida ravnomerno. Učinite da Vaša koža izgleda besprekorno, prirodno i preplanulo.

Mi u Kwiktan-u jasno razumemo šta klijenti žele od svog preparata za potamnjivanje.

Naš cilj je da Vam ponudimo najkvalitetniji i najbezbedniji proizvod za samopotamnjivanje na tržištu. Kod nas ćete dobiti profesionalnu uslugu i ujednačenu boju bez fleka koja se skida ravnomerno. Salon se bavi profesionalnim airbrush tretmanom celog tela kao i tretmanom lica, dekoltea i ruku.

Učinite da Vaša koža izgleda besprekorno, prirodno i preplanulo tokom cele godine bez štetnog UV zračenja.

Ukoliko želite da budete primećeni i atraktivni, onda je samopotamnjivanje Vaš pravi izbor. Ako želite da izgledate savršeno za Vaša slavlja, rodjendane, mature, takmičenje… onda potamnjivanje airbrush-om je pravo rešenje za Vas. Salon Kwiktan nalazi se u samom centru Beograda. Otvoren je kako bi se vlasnici zbližili sa klijentima i podelili svoje dugogodišnje znanje i iskustvo.

Možemo Vam ponuditi vrhunske preparate za samopotamnjivanje za kućnu upotrebu.

Bavimo se isključivo potamnjivanjem airbrush metodom ali imamo u ponudi i sjajne preparate za samopotamnjivanje. Mi nudimo brz i bezbedan put do savršenog tena. Sa deset godina iskustva i kao prvi distributeri preparata za potamnjivanje airbrush metodom na našem tržištu naš glavni cilj je uvek bio da klijentima omogućimo najbolji ten koristeći najkvalitetnije preparate za airbrush.

coconutvrh