Samopotamnjivanje

Samopotamnjivanje uz Kwiktan

Bilo da želite da razvijete prelpanuli ten u udobnosti svog doma, kada ste na putovanju ili jednostavno želite da produžite trajanje vašeg besprekorno preplanulog ten, koji ste dobili tokom tretmana u salonu (ili nakon sunčanja), onda je naš širok asortiman najkvalitentnih preparata za samopotamnjivanje pravo rešenje za vas.

Svi naši preparati su veoma jednostavni za upotrebu i laki za korišćenje, sadrže najkvalitetnije sastojke i imaju prijatan miris kokosa. Oni sadrže istu Ecocert sertifikovanu aktivnu suptancu DHA (znači da je ekstrahovana od organski gajene biljke), koja se nalazi u svim našim preparatima – kako onim za kućnu upotrebu, tako i u onim koji se koriste u našem salonu. Kompletan Kwiktan asortiman ne sadrži alergena niti jake hemije, kao što je paraben.

Kwiktan Brza Boja

Predstavljamo Vam naš novi preparat koji takođe gradi kompletan ten od nule. Jednostavno ga primenite na kožu, koristići odgovarajući rukavicu i nakon samo nekoliko sati ćete razviti raskošno prirodan ten koji izgleda besprekorno. Kwiktan Brza Boja je takođe savršeno rešenje kada je potrebno popraviti ten koji počne da bledi.

U ponudi imamo sledeće preparate za samopotamnjivanje:

havajska

HAVAJSKA za umereno taman ten, 9% DHA – miris kokosa.
Ova formulacija pruža fenomenalan i vidljivo prirodan ten. Idealan je za zimu, ukoliko imate prirodno svetao ten ili ako prvi put radite samopotamnjivanje.

karipska

KARIPSKA za srednje taman ten, 12% DHA – miris kokosa.
Ovo je najpopularniji preparat za potamnjivanje među našim klijentima. Daje Vašoj koži bogatu, tamno-čokoladnu boju i odgovara svakom tipu kože. Odličan izbor tokom proleća, leta i jeseni.

brazilska

BRAZILSKA za najtamniji ten, 15% DHA – miris kokosa.
Idealno za one koji žele da razviju najtamniju čokoladnu boju i imaju ten koji traje duže. Savršena boja za scenu, slikanje, takmičenja ili za sve koji žele onaj “Vau” faktor. Ne preporučuje se osobama sa svetlom ili osetljivom kožom. Odličan izbor za letnje mesece.

Tonirani Preparat za Samopotamnjivanje, 9%, 12% i 15% DHA – miris kokosa 200ml cena 2.400 dinara

rukavica

Rukavica za nanošenje - Ravnomeran ten svaki put.

Cena rukavice za nanošenje je 800 rsd

Sve proizvode možete kupiti kod nas u salonu ili poručiti telefonom.

Za najbolje rezultate pratite uputstvo za nanošenje

1.PRIPREMA Uradite depilaciju i brijanje 24 sata pre primene kako bi se izbegla iritacija. Takođe, za besprekornu pokrivenost i kako bi Vaš ten trajao što duže, uradite piling dan pre nanošenja.

2.NANOŠENJE Tokom nanošenja, potrebno je da koža bude čista i suva, bez šminke, dezodoransa i parfema. Ako imate suvu kožu možete da nanesete hidratantnu kremu na određene delove tela, posebno na laktove, kolena, iznad tabana, dlanove i prste. Naprskajte malu količinu losiona na rukavice (pritisnite mlaznicu 2 do 3 puta, za lice je dovoljno jedanput) i zatim lagano utrljate na kožu, kružnim pokretima ili dugačkim ravnomernim potezima na gore i dole. Osigurajte da su sve oblasti ravnomerno pokrivene. Losion sadrži bronzer (braon nijansu) što obezbeđuje vidljivo usmeravanje i ravnomernu pokrivenost. Nanesite tanji sloj losiona na suvim oblastima kao što su vrat, laktovi i kolena, iznad tabana i dlanova, kako bi se postigao ujednačen ten. Koristite štedljivo prvi put i izgradite Vaš ten tokom nekoliko aplikacija, ali ne više od jednog nanošenja dnevno. Slobodno ponovite sutradan ako Vam je potreban tamniji ten. Sačekajte 5 minuta da se koža osuši pre oblačenje tamne i komotne odeće. Temeljno operite rukavicu nakon korišćenja sa mlakom vodom i sapunom. Preporučujemo da izbegavajte fizičku aktivnost i prekormerno znojenje dok se ten ne razvije (narednih 6 sati). Tuširanje sledi 4 sati nakon nanošenja. Tuširanje služi da se ukloni bronzer. Videćete tokom prvog tuširanja da se boja malo ispira, to je sasvim normalno. Nakon tuširanja, Vaš ten će nastaviti da se razvija narednih nekoliko sati.
• Uvek koristite rukavicu koju ste dobili za samopotamnjivanje.
• Uvek naprskajte rastvor direktno na rukavicu i nikada direktno na kožu.

3.ODRŽAVANJE TENA Preporučljivo je koristiti hidratantne kreme za telo, kako bi se ten održao što duže i da bi bledio ravnomerno. Ako je potrebno, uradite piling oko 5 dana nakon prve primene i opet svakih nekoliko dana, da bi vaš ten bledio ravnomerno.

coconutvrh