Potamnjivanje

Bezbedno, brzo i jednostavno. To Vam Kwiktan nudi.

Jedan tretman traje do 10 minuta, a Vi dobijate savršen ten koji traje 7 dana.
Veliki je broj istraživanja koji daju primat samopotamnjivanju u odnosu na potamnjivanje u solarijumu.

Kwiktan je razvio širok spektar preparata za potamnjivanje i samopotamnjivanje koji odgovara različitim tipovima kože i koji je pogodan za svaku priliku. Svaki od naših preparata sadrži različitu količinu dihidroksiacetona koji Vam omogućava drugačiju nijansu tena. Naravno, veći sadržaj DHA, daje tamniji ten. Dakle, ljudima čija je koža svetlija više će odgovarati formula koja sadrži manje DHA, Havajska ili Karipska, dok osobe sa tamnijom kožom, obično zahtevaju više koncentrisanu formulu kao što je Brazilska.

Svi naši preparati za potamnjivanje deluju brže nego prethodni preparati. Zato smo poznati kao Kwiktan (Brzi ten), što znači da već 3-4 sata nakon tretmana, osoba može da se istušira, u poređenju sa standardnim rastvorima, koji zahtevaju oko 8 sati do tuširanja.

nijanse

Kwiktan paleta boja odgovara Vašim potrebama i različitim tipovima kože.

Havajska boja / Svetao ten / Stepen 1

Ovo je naša najumerenija formulacija i pruža suptilan ali ipak fenomenalan i prirodan ten. Idealan je ako radite tretman prvi put. Pojedini klijenti koji ne žele izrazito taman ten, Havajska Broj 1 razvija svetliji braon ten. Ovo je savršen izbor za klijente koji imaju svetao ten ili za one koji žele da im se razvije prirodni ten tokom zime. Idealno je rešenje za venčanja, gde je cilj da dobijete prorodan ali blistav ten.

Karipska boja / Srednji ten / Stepen 2

Ovo je naša ubedljivo najpopularniji preparat za potamnjivanje među klijentima jer daje vašoj koži bogatu, tamnu čokoladnu boju koja sadrži neverovatno prirodan izgled. Karibska Broj 2 pruža savršen taman braon ten i odgovara svakom tipu kože. Ako tražite taj wow faktor onda je ovo za vas. Idealno za većinu događaja kao što su sve vrste proslava, žurke, venčanja, mature, rođendani itd. Odličan izbor tokom proleće, leta i jesen.

Brazilska boja / Taman ten / Stepen 3

Ovo je naša najtamnija boja i pruža fenomenalni taman braon ten. Savršena je za one koji traže izrazito braon taman ten. Idealna je za scenu, takmičenja ili za one koji žele da razviju tamnu čokoladnu boju i da budu primećeni. Ovaj preparat je posebno formulisan da se koristi na već preplanuli ten ili kod osoba sa tamnijim pigmentom. Ne preporučuje se osobama sa svetlom ili osetljivom kožom. Odličan izbor za leta.

Tretman potamnjivanja

Najbolji način da se upoznate sa efikasnošću naše metode je da zakažete tretman potamnjivanja u Kwiktan salonu.
Više o samom tretmanu i pripremi pre tretmana pogledajte ovde.

Cenovnik tretmana:

Tretman celog tela.....1.600 rsd
Tretman 1/2 tela............800 rsd
Tretman 1/3 tela............600 rsd
Tretman lica...................300 rsd
*1/3 tela podrazumeva ruke, lice i dekolte.

Za zakazivanje i dodatne informacije pozovite naš broj telefona +381 11 3622 922 ili nam pošaljite poruku na e-mail adresu kwiktanteam@gmail.com

coconutvrh